OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Izposoja kajakov in koles

 

Si želite biti aktivni, pa nimate svoje opreme? V Skok šport centru si lahko izposodite kajake za divjo vodo, kajake sit on top, potovalne kajake, minirafte, gorska kolesa in seveda celotno opremo za veslanje. Izposoja je mogoča za pol dneva, za en dan ali za daljše obdobje.

Kajaki in potovalni kajaki
V centru izposojamo različne modele kajakov za divje vode ter potovalne kajake za veslanje po morju in jezerih. Vsi kajaki so znamke PRIJON in so narejeni iz vrhunskega ter izredno vzdržljivega pihanega polietilena (HTP). Odlikujejo jih odlična ergonomija, možnost enostavne nastavitve in prilagoditve notranjih delov ter opor za vsakega posameznika. To zlasti velja za potovalne kajake. Vsi naši potovalni kajaki imajo dve vododržni komori in so po želji opremljeni s krmilom. Prijonovi potovalni kajaki so zaradi udobnosti zlasti primerni za dolgotrajna veslanja. Pa vesla? Tudi vesla so znamke PRIJON, zelo lahka in s karbonskimi ročaji.

Kajaki sit on top
Kajaki sit on top so zelo stabilni, preprosti za uporabo in primerni za vse, ki nimate kajakaških izkušenj ali vam ni do sedenja v zaprtem kajaku.

Pri nas si lahko izposodite dva modela kajakov sit on top znamke DAG. Lahko izbirate med kajakom za eno osebo DAG 285 in kajakom za dve osebi DAG TRIBAL, ki je še posebno primeren za veslanje po morju in jezerih. Kajak sit on top TRIBAL ima dodatni sedež za otroka.

Minirafti
Mini raft je primeren za dve do tri odrasle osebe. Odlikujejo ga stabilnost, lahka vodljivost in majhna teža (25 kg). Zloženega brez težav spravite v prtljažnik avtomobila. Z njim lahko veslate po mirni vodi, lažjih odsekih rek, z dobrim znanjem lahko premagujete tudi težje brzice. Če se z njim odpravite na večdnevna potepanja, je na njem dovolj prostora za prtljago, ki jo spravite v sode ali vododržne vreče. Krmarite ga podobno kot klasičen kanu, a precej lažje.

Kajakaška oprema
Pri nas si lahko izposodite to opremo: plavalne jopiče, čelade, neoprenske obleke, anorake, krovnice, neoprenske čevlje. Proizvajalec opreme je slovensko podjetje SANDI LINE.

Kolesa

V Skok šport centru si lahko za dan ali za daljše obdobje izposodite gorska kolesa znamke MERIDA. Kolesa so različnih velikosti (S – XL),  vsa so spredaj vzmetena in s 27 shimano prestavami. Opremljena so s prtljažniki, tako da jih lahko uporabite tudi za potovanja. V ceno izposoje kolesa je za vašo varnost vključena izposoja čelade. Možna je tudi izposoja kolesarskih torb.