OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Rafting

Rafting s Skok športom je drugačen

Je športno druženje na vodi z veliko zabave, je nepozabno doživetje s katerega se vrnete polni energije. Vi se morate le odločiti, ali si želite le prijetno druženje na vodi, ki je primerno za vse generacije in starosti ali pa bi se radi preizkusili na zahtevnejši reki in tako okusili več adrenalina.

Rafting za vse generacije - Rafting po Savi pri Ljubljani


Spust po reki Savi od Medvod do Skok šport centra je nezahteven, varen in zato primeren za vsakogar. V spremstvu staršev se ga lahko udeležijo tudi najmlajši, če pa se jim na vodi pridružijo še babice in dedki, je to prav posebno družinsko doživetje. Tudi otroci dobijo prav posebne plavalne jopiče, čelade, neoprenske obleke in manjša vesla. Na spustu premagamo nekaj nezahtevnih brzic, poudarek pa je vselej na zabavi na vodi. Tisti, ki si želite nekaj več adrenalina, se spusta lahko udeležite v miniraftih za 2 do 3 odrasle osebe, ki jih v spremstvu vodnika po reki usmerjate sami.

Kolesarjenje in rafting po Savi od Medvod do Broda pod Šmarno goro
Krožni izlet s startom kolesarjenja in ciljem raftinga v Skok šport centru. Kolesarski del proti Medvodam ni zahteven in je primeren za vsakogar, ki se zna peljati s kolesom. Pot nas vodi ob Savi po kolovozih, stranskih in gozdnih poteh vse do starta raftinga. Tu kolesa zamenjamo za opremo za rafting in po brzicah Save odveslamo do našega centra pod Šmarno goro.

Rafting na Savi Dolinki
Rafting po Savi Dolinki ni zahteven in je primeren za vse generacije. Start raftinga je pod elektrarno pod vasjo Zasip. Prvi del je živahnejši, z več brzicami, drugi del mimo kampa Šobec do sotočja Save Dolinke in Bohinjke pa je bolj umirjen. Uživali boste ob pogledu na okoliške hribe, se na kakšni sipini ustavili, morda zaplavali po brzicah … Cilj raftinga je na Lancovem pri Radovljici, vendar rafting na vašo željo lahko za nekaj kilometrov podaljšamo.

Rafting na reki Tari
Ekskluzivni petdnevni program z raftingom po najglobljem in najdaljšem kanjonu v Evropi. Z nami boste po reki Tari tri dni raftali v neokrnjeni naravi v osrčju narodnega parka Durmitor, prespali globoko v kanjonu, okusili lokalne kulinarične specialitete, se sprehodili po Baščaršiji v Sarajevu … Nepozabno doživetje in druženje organiziramo za zaključene skupine in ga delno prilagodimo vašim željam.

Rafting na reki Uni
Tridnevni program s celodnevnim raftingom po kanjonu reke Une, ki jo upravičeno imenujejo »solza Evrope«. Prečudoviti slapovi Štrbački buk na startu raftinga, spust skozi Nacionalni park Una, sprehod skozi Bihač … Program organiziramo za zaključene skupine z možnostjo dodatnega raftinga po spodnjem delu reke Une. Tudi ta program lahko delno prilagodimo vašim željam.

Fotogalerija