OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Kajak sit on top

Kajaki sit on top so primerni za vse, ki še nimate izkušenj z veslanjem. So zelo stabilni, preprosti za uporabo in zato odlična zabava na vodi za ljudi različnih starosti in sposobnosti. Imajo kar nekaj prednosti v primerjavi z običajnimi kajaki za veslanje po reki. Sit on top kajaki nimajo vstopno izstopne luknje, zato je vstop v kajak in izstop iz kajaka dosti lažji. Za veslanje ne potrebujete krovnice, saj odvečna voda odteka skozi luknje na najnižjem delu kajaka. So tudi zelo varni, saj v primeru prevračanja, kajak v vodi enostavno obrnete in se kasneje z nekaj spretnosti nanj sami zopet povzpnete. Za veslanje po jezeru ali morju ob ugodnih vremenskih razmerah ne potrebujete izkušenj ali predhodnega znanja veslanja, za veslanje po reki je obvezno spremstvo kajakaškega vodnika ali začetna šola kajaka.

Spust s kajaki sit on top po Savi pri Ljubljani

Spust po Savi od Medvod do Skok šport centra je namenjen tistim, ki nimajo izkušenj z veslanjem v klasičnem kajaku, so se z rafti že spustili po tem delu reke Save, ali si želijo na spustu doživeti več adrenalina in zabave. Ob spremstvu kajakaškega vodnika boste sami usmerjali kajak in premagovali sicer nezahtevne brzice. Lahko se odločite za spust v kajaku za eno osebo ali v večjem sit on top kajaku za dve osebi, ki je večji in zato še bolj stabilen. Sit on top kajak za dve osebi ima na sredini tudi manjši dodatni sedež za otroka.

Kolesarjenje in spust s kajaki sit on top

Krožni izlet s startom kolesarjenja in ciljem kajaka v Skok šport centru. Kolesarski del proti Medvodam ni zahteven in je primeren za vsakogar, ki se zna peljati s kolesom. Pot nas vodi ob Savi po kolovozih, stranskih in gozdnih poteh vse do starta kajaka v Medvodah. Tu kolesa zamenjamo za kajake in opremo in po brzicah Save odveslamo do našega centra pod Šmarno goro.

Fotogalerija