OPOMBA! Ta stran uporablja piškotke in podobne tehnologije.

Če ne spremenite nastavitve brskalnika, se strinjate z njo in s pravilnikom o zasebnosti na tej povezavi. Preberite več o Pravilniku o zasebnosti

Razumem

Kajak izleti

Ko voda postane vaša prijateljica

Si želite odkrivati in pod vodstvom učitelja kajaka varno preveslati vam še nepoznane odseke rek in se med veslanjem še kaj novega naučiti? Pridružite se nam na enodnevnih vodenih izletih s kajaki po slovenskih rekah in večdnevnih programih po rekah nekdanje Jugoslavije. Izleti so različnih težavnostnih stopenj in so primerni za bolj ali manj izkušene kajakaše. Za udeležbo na izletih je treba prej opraviti začetno šolo kajaka, za nekatere izlete tudi nadaljevalno šolo kajaka.

Izleti s kajaki po slovenskih rekah …
Z nami se lahko odpravite na Savo Dolinko, Savo Bohinjko od Bohinjskega jezera do Bohinjske Bistrice, na Kolpo in Savinjo, bolj izkušeni pa na Savo Bohinjko v sotesko pod Bohinjsko Belo ali na Sočo.

Večdnevna kajakaška potovanja po rekah nekdanje Jugoslavije
Večdnevna kajakaška potovanja po kanjonih Une, Neretve in Krivaje v Bosni in Hercegovini, Cetine in Zrmanje na Hrvaškem ter Tare v Črni gori so nekaj posebnega. Primerna so za kajakaše, ki si želijo več kot le veslanje, ki si želijo prijetno in varno raziskovati kanjone teh prečudovitih rek, se spoprijeti z njihovimi brzicami, spoznati domačine in njihove navade ter v večerih po napornem veslanju uživati v sproščenem vzdušju ob lokalnih specialitetah. Vsaka reka ima svoj čar, svoje skrivnosti, čisto posebno lepoto.

Voda je z veslanjem postala naša prijateljica. Želimo si, da bi z znanjem, ki si ga boste pridobili v naši šoli kajaka in na naših izletih, postane tudi vaša.

Fotogalerija